Back to old version
CFMOTO CFORCE 625 TOURING OVERLAND - Principale caracteristici

CFMOTO CFORCE 625 TOURING OVERLAND - Principale caracteristici

29.11.2023

ATV-ul CFORCE 625 TOURING OVERLAND este o platforma pregatita pentru aventura off road si ofera o livrare lina a puterii in toata gama de turatii, motorul fiind conceput pentru performanta optima, cu upgrade-uri tehnice precum o noua chiulasa, arbore cu came, pistoane forjate, inele de pistoane cu strat DLC. Admisia de aer si evacuarea au fost, de asemenea, optimizate pentru eficienta maxima. Motorul 580 cc, BOSCH EFI dezvolta maximum 45 CP. Beneficiaza de control electronic al acceleratiei. 

Modelul CFORCE 625 TOURING OVERLAND din familia de ATV-uri CFMOTO se distinge printr-un stil unic si este disponibil cu doua optiuni de culori: gri - Granite Ridge si camuflaj - Midnight Camo. Dispune de protectie completa, bumperele care protejeaza luminile LED de pe fata si spate fiind incluse standard. Pachetul este completat de un scut din aluminiu care protejeaza partea superioara si bratele suspensiei. 

Spatiul amplu de stocare se adauga pe lista de avantaje. Cutia de depozitare pe spate de capacitate 90 litri poate gazdui doua casti open-face si o casca integrala (full-face). Cutia cargo este realizata din plastic heavy duty si este prevazuta cu niste catarame care se inchid cu cheie. 

Parbrizul standard ofera riderului protectie mai mare in fata vantului, ploii si diverselor elemente de pe traseu (pietricele, praf etc.). Acest vehicul 4x4 de teren ofera capacitate de remorcare de 680 kg. 


CFMOTO CFORCE 625 TOURING OVERLAND a fost optimizat pentru noul sezon si va oferi la fiecare plimbare o experienta 4x4 plina de adrenalina.

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT